19-09-08

Jongste transseksueel ooit (16) wordt popster

De waarschijnlijk jongste persoon ter wereld die een geslachtsoperatie onderging staat op het punt om door te breken als popster. Het gaat om het Duitse meisje Kim Petras dat voorheen Tim heette, maar op twaalfjarige leeftijd een hormonenbehandeling startte om in een meisje te veranderen. Dat schrijft The Sun.

Ondertussen is Kim 16 jaar oud en is ze klaar om de hitlijsten te bestormen met haar debuutplaat. Verwacht wordt dat ze de nieuwe culthit zal worden op MySpace en YouTube.

Gevraagd achter de reden voor haar muziekcarrière, antwoordt ze: "Muziek is de beste manier om mezelf uit te drukken en om om te gaan met mijn verleden. Anderzijds hoop ik dat de mensen binnenkort meer over mij als zangeres zullen praten, dan over mijn geslachtsverandering."

Verkeerde lichaam

Ze kreeg haar geslachtsverandering omdat de dokters vast stelden dat haar gevoel in het verkeerde lichaam geboren te zijn, erg groot was.

In de eerste fase van de geslachtsverandering werd de ontwikkeling van de mannelijke puberteit afgeremd via enkele hormoneninjecties. Vervolgens kreeg Tim/Kim vrouwelijke hormonen toegebracht om de borstvorming te stimuleren.

Bekijk een fotoshoot van Kim Petras:

22:01 Gepost door petertje in babekes . | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.