11-09-08

De beste plaats om verliefd te worden.

plaats1

De beste plaats om verliefd te worden.

Ben je verliefd bent op iemand en zoek je de beste manier om het te vertellen, neem je geliefde in spe dan mee op een wild ritje in een rollercoaster. Volgens een studie slaan onze hormonen dan immers op hol. Bij gebrek aan een rollercoaster kan je ook gaan bungeejumpen of een stukje met een raft varen.

Geen parfum
Fenylethylamine is een stof die door ons lichaam wordt aangemaakt als we verliefd zijn. Richard Robinson schreef het boek 'Why The One You Fancy Never Fancies You'. Hij geeft nog andere tips om gevoelens bij iemand op te wekken. Zo is het belangrijk dat je geen parfum draagt. We zijn geprogrammeerd om genetische informatie te ruiken die anders is dan de onze. Zo verzekeren we dat eventuele kinderen die we krijgen, een grote immuniteit hebben tegenover ziektes.

Uiterlijk
Als je een goede indruk wil maken, moet je ook zo weinig mogelijk spreken en je concentreren op het uiterlijk van je partner. Liefst 55 procent van de eerste indrukken zijn gericht op het uiterlijk eerder dan op wat we zeggen. En uiteraard moeten we naar buiten gaan om verliefd te worden. "Je moet zoveel mogelijk mensen ontmoeten", zegt Robinson. "Als je thuis blijft mopperen en chocolade eten, zal je nergens geraken."

20:49 Gepost door petertje in Liefde | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.