09-09-08

Verhoog je sexappeal

imageGeen seks zonder een portie sexappeal. Al beschikt de ene er meer over dan de andere, er zijn kleine trucjes om je aantrekkelijkheid sterk te verhogen. Een recent onderzoek wees uit dat oogcontact en een mooie glimlach al meteen de deur naar meer openzet. Door aandacht aan je uiterlijk, houding en voorkomen te besteden, maak je jezelf onweerstaanbaar.

Met kleding kan je veel accenturen. Zo zijn de billen en de borsten nog steeds één van de meest aantrekkelijke vrouwelijke onderdelen. Strakke en weinig verhullende kleding staat de verbeelding zelden in de weg. Samen met hoge hakken breng je gegarandeerd elke man op hol. Maar willen we dat?

1. Hou het subtieler en accentueer je sterke punten. Mooie benen mogen gezien worden, grote en verleidelijke ogen zet je extra in de kijker.

2. Houding is uiterst belangrijk. De manier waarop je beweegt, gaat zitten en met anderen een conversatie aangaat, worden meteen opgemerkt. Heb je een gemaakte lach, loop je altijd voorovergebogen? Tracht te achterhalen wat anderen niet aantrekkelijk aan je vinden en werk eraan. Vraag je beste vriendin om raad.

3. Vrouwelijkheid mag. Dat kan vooral door je vrouwelijk te kleden. Loop er niet te stoer of te mannelijk bij. Maak je op en ga op zoek naar een vrouwelijke haarsnit.

4. Gebruik natuurlijke make-up. De meeste mannen knappen af op een te opgemaakt gezicht. Een lichte foundation voor een natuurlijk resultaat, een beetje blush, mascara om de ogen en een beetje lipgloss, meer heb je niet nodig om er stralend uit te zien. 's Avonds mag het gerust wat meer zijn.

5. Een vleugje parfum mag al evenmin ontbreken. De keuze van je geurtje is heel belangrijk. Ga op zoek naar het luchtje dat perfect bij je past. De juiste kan je zekerder doen voelen.

6. Zoals gezegd, oogcontact is belangrijk. Wissel blikken uit en tover er meteen je mooiste glimlach erbij.

7. Gedraag je zelfzeker en sexy. Sensualiteit en vrouwelijkheid laten elke man wegdromen. Daar hoef je echt geen fotomodel voor te zijn.

Wil je weten hoe aantrekkelijk je bent in de ogen van anderen? Op de internetsite www.amihotornot.com krijg je misschien een antwoord. Zet je pasfoto op internet en wildvreemden beoordelen je uiterlijk met een cijfer. (lvl)

19:52 Gepost door petertje in Liefde | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.