31-08-08

Hip het schooljaar in met nieuwste trends

art_large_482347 Een eerste indruk is heel belangrijk, ook bij kinderen. Zorg er daarom voor dat ze vol zelfvertrouwen aan die eerste schooldag kunnen beginnen met hippe schoolspullen. We zetten de trends op een rijtje.
Tokio Hotel
Deze Duitse rockband komt overal terug. Vooral tienermeisjes dwepen met de bandleden, in hun kamer mag een poster niet ontbreken. Heb je zelf een dochter, dan zal ze heel blij zijn met spulletjes van Tokio Hotel. Je vindt de band op boekentassen, schriften en pennen.

Zwart met kleurrijke details
Verschillende bekende merken versieren zwarte spulletjes kleurrijke details. Jongens kunnen voor een stoerder patroon gaan, terwijl meisjes voor hartjes en zwierige bloemetjes zullen kiezen.


Bekende helden
Bij de kleintjes zijn helden van het kleine of grote scherm populair. Tot de ergernis van sommige ouders vind je dit schooljaar weer heel wat van Mega Mindy, iets wat bij meisjes in de smaak valt dus. Jongetjes zijn gek van de figuurtjes van Wall-E, de robot die onlangs de bioscopen veroverde. Maar ook Cars blijft het bij hen goed doen. (ep)

09:56 Gepost door petertje in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.