16-08-08

Tien manieren waarop vrouwen flirten

9GMY0CAHPSNG6CAS9FAMQCABTIUTMCALJL9R2CAIUY0PWCAPA8GADCAOESIE8CAGOJTNOCAIL9I8ECAMER5VMCA7N04VOCAIC65SGCAIUQYDECAI7BY8ACATK00LJCAEI0ZHFCAVP2OKHCAFYRYB0CA6N2ZI1Mannen hebben niet altijd door dat vrouwen flirten. Dat blijkt uit onderzoek. Om de arme jongens een duwtje in de rug te geven, willen we deze tips, gelezen op liefdestips.be, graag meegeven.

1. Ze glimlacht naar je en maakt gedurende enkele seconden oogcontact. Als jij dit bemerkt, blijft ze aanvankelijk kijken op een manier die zegt: 'Misschien heb ik wel belangstelling in je.'

2. Ze knippert met haar ogen alsof ze wil zeggen: 'Ik zat net op iemand zoals jij te wachten.'

3. Ze houdt haar hoofd schuin alsof ze wil vragen: 'Zou jij bij me passen?'

4. Ze staat op terwijl ze weet dat jij haar gezien hebt. Vervolgens passeert ze jou. Ze wil hiermee zeggen: 'Als je me nu nog niet hebt opgemerkt, dan is dit het moment. Grijp je kans en spreek me aan.

5. Ze kijkt opnieuw naar jou en wacht tot jij kijkt. Je hebt enkele seconden duidelijk oogcontact. Daarna wendt ze haar blik even af maar zoekt je ogen na een 10-tal seconden terug op en glimlacht opnieuw. Zij wil hiermee zeggen: 'kom je voorstellen, ik bijt niet.'

6. Ze loopt zogezegd per ongeluk tegen je aan of zoekt lichaamscontact en reageert met 'O sorry'. Uiteindelijk was dat haar bedoeling en vond ze het heel aangenaam.

7. Tijdens het gesprek zoekt ze subtiel lichaamscontact. Een aanraking bij de hand of een tik met haar voet tegen de jouwe. Ook aanrakingen boven de knie komen voor.

8. Ze daagt op een speelse manier uit om in discussie te gaan. Het is haar manier om duidelijk te maken dat ze je graag heeft maar wel een eigen mening wil behouden.

9. Ze vraagt iets te dragen of te helpen met iets. Meestal is dit een excuus om nog langer in zijn gezelschap te kunnen vertoeven.

10. Op het einde van het gesprek kijkt ze hem in de ogen terwijl ze haar hoofd schuin houdt en glimlacht. 'Kus me', wil ze zeggen, 'doe het nu. Je mag ècht wel.' (lvl)

20:56 Gepost door petertje in Liefde | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.