05-08-08

Binnenkort eerste BV-stemmen op gps

large_462137Het Nederlandse bedrijf Navigatiestemmen.nl, dat bij onze noorderburen stemmen van bekende Nederlanders aanbiedt voor de gps, hoopt nog dit jaar de eerste Vlaamse stemmen te lanceren op navigatiestemmen.be.

Bassie en Adriaan
Als reactie op de 'saaie' standaardstemmen op navigatiesystemen, lanceerde het in Delft gevestigde bedrijf tweeënhalf jaar geleden haar initiatief. Op de website kunnen bestuurders de stemmen van zestig bekende Nederlanders, onder meer clown Bassie, zanger Ben Cramer of pornoactrice Kim Holland en zelfs Meneer de Uil van de Fabeltjeskrant downloaden voor 3,99 euro. Dagelijks worden er nu zowat honderd stemmen gedownload. De stemmen van Bassie en Adriaan zijn deze zomervakantie de meest verkochte navigatiestemmen.

Eddy Wally
Navigatiestemmen wil nu ook de Vlaamse markt aanboren. Momenteel lopen gesprekken met het management van Eddy Wally en andere BV's. Op dit ogenblik zijn de stemmen enkel geschikt voor navigatiesystemen van het merk TomTom, maar er zijn gesprekken gaande met andere fabrikanten van navigatiesystemen. (belga/bf)

20:54 Gepost door petertje in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.