16-07-08

Ray en Anita van 2 Unlimited plannen comeback

f863fea9-c707-49e6-aac8-11f32ef3a833

2 Unlimited staat binnenkort mogelijk weer op de planken. Ray Slijngaard en Anita Doth, die in 1996 splitten wegens "zakelijke en muzikale meningsverschillen", zouden denken aan een reünie.

De Nederlandse groep scheerde hoge toppen met hits als 'No limit', 'Maximum overdrive' en 'Jump for joy'. De groep verkocht wereldwijd meer dan 20 miljoen platen.

Blijkbaar zette de 90's revival Ray Slijngaard aan het mijmeren, want hij zette de eerste stap. De plannen staan nog in hun kinderschoenen, maar zowel Ray als Anita willen een reünie een kans geven.

Grote show

De manager van Anita, die later dit jaar een solo-album uitbrengt, bevestigt de geruchten. "Ze hebben een aantal keren met elkaar gegeten en voorzichtig gesproken over een reünie", aldus Conrad Stockmann. "Het moet een grote show worden met dansers en alles erop en eraan. Anders doen we het niet", zegt Stockmann.

2 Unlimited is niet de eerste groep die na een kleine tien jaar opnieuw verrijst. Op het dansfestijn 'I love the 90's' stonden eerder dit jaar Dr. Alban, 2 Brothers on the 4th Floor en Culture Beat. Ook Pat Krimson toert opnieuw met zijn geesteskind 2 Fabiola, evenwel zonder Zohra.

Geniet hieronder nog eens van 'Jump for joy', met dank (?) aan de videowebsite YouTube.

 

23:08 Gepost door petertje in Muziek | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.