24-06-08

Durex wil elke vrouw doen klaarkomen

art_large_332337Vrouwen hebben nood aan 'better sex'. Althans, dat blijkt uit internationaal onderzoek van Durex. Een orgasme is de sleutel tot een gelukkiger leven. Helaas blijkt dat voor dames niet altijd makkelijk. De fabrikant ontwikkelde daarom 'Durex Play O', een stimulerende gel die vouwen sneller een intensere climax bezorgt.

Gezondheid
Een orgasme is voor 7 op de 10 het toppunt van geluk. De vrijgekomen oxytocines en endorfines bij een orgasme, hebben een pijnstillende, ontspannende werking. Uit eerder wetenschappelijk onderzoek blijkt dat een orgasme heilzaam werkt voor de gezondheid: voor meer dan de helft van de vrouwen die kampen met migraine, werkt een orgasme uiterst verlichtend. Tevens zou er een positief verband zijn tussen orgasmen en een verminderd risico op hartaandoeningen en kanker.

Verbonden
Ook emotioneel varen we er wel bij. Niet alleen lijken we meer tevreden, het versterkt de band met onze partner waardoor we ons meer verbonden verbonden.

Jammer dat het soms zo moeilijk is om een orgasme te bereiken. Terwijl klaarkomen voor de jongens veel evidenter is, krijgt slechts 39% van de vrouwen altijd of bijna altijd een orgasme. 17% komt zelfs nooit klaar tijdens het vrijen. Stiekem faken al eens een climax en lijkt het ons stukken makkelijker om een man te zijn.

Gebruiksinfo
Met de nieuwste lustbevorderende gel van Durex, zou de intensiviteit van het orgasme verhogen. Na je zelf in de stemming te brengen, masseer je een klein druppeltje van de gel op en rond de clitoris. Twee speciale ingrediënten zorgen ervoor dat de bloedtoevoer naar je clitoris wordt verhoogd en dat zorgt voor weer een tintelende sensatie.

Positief
De eerste testresultaten zijn, volgens de fabrikant, lovend: het overgrote deel van de vrijwilligers, kreeg een orgasme. Ook diegenen die normaal moeite hebben met het klaarkomen. Bovendien was het met de gel gemakkelijker om opgewonden te raken én was de intensiteit van het orgasme aanzienlijk hoger.

Condooms
Handig om weten: Durex Play O is veilig te gebruiken in combinatie met condooms en bevat geen geurstoffen. De gel wordt verkocht in een handig pompflesje van 15 milliliter. Adviesprijs bedraagt 11,95 euro. Meer info: www.durexplay.nl. (lvl)

01:38 Gepost door petertje in Liefde | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.