05-06-08

Japanner kroont zich tot fiere recordhouder masturberen

9d08a44b-8eb1-4564-8141-1d97baaa3a36 Dat Japanners erg bedreven zijn in judo en andere gevechtsporten is algemeen geweten, maar dat ze ook als de besten de hand aan zichzelf kunnen slaan is nieuw. Een Japanse man heeft maar liefst acht uur en veertig minuten aan een stuk gemasturbeerd en is daarmee wereldrecordhouder.

Masanobu Sato realiseerde deze opmerkelijke prestatie tijdens een masturbatietornooi in San Francisco, genaamd 'masturbate-a-thon'. Sato beweert zelfs nog beter te kunnen. In zijn vrije tijd speelde de man naar eigen zeggen zelfs eens tien uur lang met zijn geslachtsorgaan.

De Japanner geniet echter harde concurrentie van vrouwelijke zijde. De 28-jarige Amerikaanse 'Kitty Cat' wist zich zeven uur lang te amuseren door zichzelf te vingeren. Bovendien kwam ze daarbij maar liefst elf keer klaar. Daarmee draagt ze nu de benijdenswaardige titel van vrouwelijke recordhoudster masturberen.

De 'masturbate-a-thon' bestaat al sinds 1995 en werd in het leven geroepen als protest tegen de puriteinse zeden in de Verenigde Staten ten aanzien van seksualiteit.

01:25 Gepost door petertje in Actualiteit | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.