05-06-08

10 fantasieën die vrouwen wild maken

art_large_332337Of ze het toegeven of niet: ook vrouwen hebben erotische of ronduit seksuele fantasieën. Sommigen hebben er verschillende, anderen hebben één favoriet in vele variaties, maar zeker is: ze bestaan. Wij geven de top-10 (in willekeurige volgorde).

1) Met een vrouw
Van mannen is bekend dat ze niets liever zien dat twee vrouwen die elkaar verwennen, maar er zijn best ook veel vrouwen die (stiekem) dromen van seks met een andere vrouw. Daarbij wordt vooral gefantaseerd over stomende zoensessies en memorabele orale seks - want wie weet beter hoe het moet dan een andere vrouw?

Variant: seks met een andere vrouw en de eigen partner. Probleem: gevaar voor jaloezie of minderwaardigheidsgevoelens. Meestal mag de partner dus enkel toekijken - al hebben we zo'n gevoel dat dat geen groot probleem zal zijn.

2) Met twee mannen

Porn-style all the way. Of het gaat om een dubbele portie verwenning (één oraal, één vaginale penetratie), standje 'sandwich' (één vaginaal en één anaal) of een batterij seksslaven die ter beschikking staan: vrouwen zijn er wel voor te vinden.

Het probleem hier zijn de mannen: de meeste houden zich ver van andere naakte mannen (tenzij na een voetbalwedstrijd), laat staan dat ze in de buurt willen komen tijdens seks. Partners kunnen ook bezitterig worden.

3) Mrs Robinson / Stacey's mom
Net als Mrs Robinson fantaseren vrouwen erover om een onschuldige jongen te ontmaagden. Welk soort jongen in aanmerking komt, is afhankelijk van de persoonlijkheid van de vrouw in kwestie: zij kan een gespierde tuinman prefereren (' Desperate Housewives'), een brave student ('The Graduate') of de vreemde nerd van een vriendengroep (American Pie). Bravere vrouwen vinden al plezier in het idee dat ze fantasieën opwekken bij tienerjongens, zoals in het nummer 'Stacey's Mom'.

Deze fantasie is dan ook degene die het vaakst uitgebeeld wordt in niet-erotische films of literatuur, ondanks dat vrouwen er maar zelden over spreken. Hou het legaal en kies voor +16-jarigen.

4) De verkrachtersfantasie
Eén van de fantasieën waar dan weer het meest over gesproken wordt, ondanks de misleidende naam. In deze fantasie dromen vrouwen vooral van dominantie, mannen die de leiding nemen, geen tegenspraak dulden, maar die tegelijk ook weten wat ze doen. Het gaat niet om seks tegen je zin. Deze fantasie past wel in de revival van de 'echte man'.

5) Verleid worden door een machtig of bekend man
Brad Pitt, George Clooney, David Beckham of Bill Clinton: bekendheid en macht erotiseren. Het idee dat zo'n man, die iedereen kan krijgen, jou er uit pikt en je de nacht van je leven bezorgt, doet vele vrouwen wegdromen.

Deze fantasieën zijn alom bekend en aanvaard: de mannen zijn meestal knap en/of kapitaalkrachtig, en krijgen mogelijkheid genoeg hun lichaam te tonen. Dat geeft dan weer aanleiding tot tónnen oververhitte fantasieën.

6) Romantische fantasieën
Deze zijn de braafste, liefste, meest vrouwelijke en meest aanvaarde fantasieën, maar dat wil niet zeggen dat je er niet enorm veel plezier aan kan beleven. Zonsondergangen, witte paarden, exotische prinsen, ontvoeringen, overdadige paleizen en liefde op het eerste gezicht: om bij weg te zwijmelen.

7) De beste orale seks ooit
Een man die weet wat hij doet, er naar toe werkt en je ongekende hoogtepunten bezorgt. Moet er nog meer uitleg bij??

8) Vrouw wordt man

Een voorbinddildo, mannenkledij en mannengedrag: vrouwen willen ook wel eens de agressieve rol spelen. Het idee iemand te kunnen penetreren geeft ze rillingen, helaas zijn de partners meestal niet zo gewillig om mee te werken.

Een variant hiervan is de man ronduit domineren als SM-meesteres: hem slaan, laten smeken of fallusobjecten, zoals stilettohakken, laten likken.

9) Meisje van de nacht
Vele vrouwen zitten gevangen is het 'brave meisjesimago' en willen uitbreken met het absolute tegendeel: stripper of zelfs prostituee spelen. Lapdances uitvoeren of de macht voelen een man op te geilen die je niet mag aanraken: de aantrekkingskracht is duidelijk.

10) Seks met een vreemde
Een mysterieuze, razend knappe man met een ondefinieerbare aantrekkingskracht die jou verleidt en meeneemt naar zijn hotelkamer voor een naam bandeloze seks. De fantasie hier is dat vele vrouwen zich niet volledig kunnen laten gaan bij iemand die ze kennen.

Hou er rekening mee dat niet elke vrouw haar fantasie werkelijkheid wil zien worden: soms is dromen al genoeg. Wil ze dat echter wel, en geeft ze onmiskenbare signalen: waar wacht je dan op? (edp)

01:19 Gepost door petertje in Liefde | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.