26-05-08

Ex zet blote kont van overspelige man te kijk

art_large_376760Tweehonderd affiches van een blote kont sieren het straatbeeld van het Engelse stadje Durham. De billen horen bij Pasha Cummings (40). De man is er van overtuigd dat de 'affichecampagne' het werk is van zijn ex-vrouw Carol.

De tekst onder de billen is duidelijk: "Pasha Cummings is een lul, een lieger en bedrieger! En Sandra Beckworth is geen haar beter". De foto werd genomen tijdens een barbecue. Een flink 'gelanceerde' Pasha liet tijdens dat tuinfeestje zijn broek zakken. Een uitspatting die nu verstrekkende gevolgen heeft.

Relatie met baas
Voor Pasha is het duidelijk dat zijn ex hier de hand in heeft. Het koppel ging in september uit elkaar. Ze waren zes jaar samen. Hij zou haar in de steek hebben gelaten voor Sandra Beckworth, Pasha's baas in het verzorgingstehuis waar hij werkt. De man beweert dat hij pas twee maanden na de breuk een relatie is begonnen met Sandra.

"Carol was erg verbitterd toen ik haar verliet. Nu heeft ze wraak genomen", zegt Pasha. Zijn ex is inmiddels uitgeweken naar Cyprus. (eb)

19:24 Gepost door petertje in Actualiteit | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.